Tule mukaan ja hyödy
kanta-asiakkaan eduista:
Rekisteröidy tästä

Tunnus
  Salasana

  Unohtuiko tunnus tai salasana?

 Yht. € 0.00
 Tuotteita: 0
Näytä ostoskori

Mobiili    Mobiili sivusto      Tabletti    Tabletti sivusto
 
 Tuoteryhmä:

Tuotehaku:
      Laajennettu haku
 

Grillikauden pelastaja - Enaxium

Sulattaa ja pilkkoo ruokaa suolahappolisän ja 10 eri entsyymin voimin. Kokeile sinäkin, miltä grillikausi tuntuu ilman ähkyä ja vatsavaivoja. Nyt 20% alennuksella. Tilaa Enaxiumisi TÄSTÄ


Maksutavat

Nythän on kesä. Liikutaan kivutta ja nautitaan auringosta.

Suuri määrä nivelvaivaisia on kuluvan kevään aikana ottanut käyttöönsä Nivelpakettimme. Heille on tulossa vieläkin mukavampi kesä kuin viime vuonna. On mukava liikkua kivutta ja käydä keräämässä kevään korvasienisatoa kun kerrankin pystyy liikkumaan jopa metsän vaativissa olosuhteissa ilman oireita. Tee sinäkin samoin.

Nivelrikon, selkävaivojen sekä muiden nivelongelmien kuntoutuksen erikoisosaamista on nyt saatavilla useilla eri paikkakunnilla.

Medilife Klinikalla on kehitetty moniammatillisen yhteistyön avulla n. 20 vuoden ajan nivelrikon kuntoutusmetodi, Nivelet kuntoon - protokolla. Se on käytössä jo Kotkassa (Medilife Klinikka), Kouvolassa (Aktiivikuntoutus sekä Kouvolan Hieronta-Akatemia), Mikkelissä (Mikkelin Kuntopalvelu), Seinäjoella (FysioKetelä), Lappeenrannassa (FysioEskola), Raumalla (Rauman Fysioteam), Savonlinnassa (Savonlinnan Fysioterapia), Sastamalassa (Alfafysio) ja Keravalla (Keravan Selkäpiste).

Nivelet kuntoon - metodilla on saavutettu todella merkittäviä tuloksia nivelvaivaisten hoidossa. Jo sovittuja leikkauksia perutaan ja menetetty liikuntakyky on palautunut. Liikkumisesta on tullut mahdollista sekä mukavaa.

Kun olet käyttänyt Nivelpakettia 1 tai 2, etkä ole saanut mielestäsi riittävää vastinetta 3 kuukauden säännöllisen  käytön jälkeen, niin käänny edellämainittujen ammattilaisten puoleen. Sinulla voi olla kuormitusvirheitä tai rakenteellisia muutoksia, jotka ovat hyvä todeta ja korjata.

Voit jo heti tilata käyttöösi Nivelpaketin 1 tai 2, jolloin sinulla on omakohtaista kokemusta valmisteista, mikäli hakeudut terveydenhuollon ammattilaisen ohjaukseen ja kuntoutukseen. Voit tilata sen tästä:Nivelpaketti 1

Nivelpaketti 2 on tarkoitettu sinulle, jolla on D vitamiinitaso mitattu ja se on hyvällä tasolla (yli 130 nmol/l). Mikäli koet olevasi muuten hyvässä vireessä, niin voit tilata Nivelpaketin 2 tästä:Nivelpaketti 2ETUSIVULLE     REKISTERÖIDY    ASIAKASHALLINTA      TUOTTEET

   Powered by Q Medi Europe Oy   © 2017     Mobiiliversio sivusto

.