Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy tästä

As. numero tai tunnus:
  Salasana:

  Unohtuiko tunnus tai salasana?
Yht. € 0.00
Tuotteita: 0
Ostoskori

Mobiili    Mobiili sivusto      Tietokone    Tietokone versio sivusto

  Yleinen hyvinvointi

  Immuniteetti, vastustuskyky

  Nivelpaketit

  Tuki- ja liikuntaelimistö

  Energia ja hormonitoiminta

  Sydän ja verenkierto

  Painonhallinta, aineenvaihdunta

  Päänahan ja hiusten terveys sekä hyvinvointi

  Pulsoivat magneettihoitolaitteet

  Pääsyliput tilaisuuksiin

  ERIKOISTARJOUKSET TÄÄLTÄ

  Koulutukset ja kurssit

  


   Laajennettu haku
Powered by:

Qmedi

Katso tulevat tapahtumat

Tästä linkistä


Maksutavat

Kesään kuuluu grillaus ja tuoreet vihannekset sekä juurekset.

Mitä tehdä kun vatsaa turvottaa ruokailun jälkeen, on ähky olo ja tunne, että on tullut syötyä hieman liikaa? Mitä tehdä  kun tulee ilmavaivoja ja vaikuttaa, ettei ruoka sula? Mitä tehdä, kun närästää eikä uskalla syödä oikein mitään?

Ensinnäkin on syytä epäillä vatsan happojen riittävyyttä. Tee yksinkertainen happotesti. Sekoita teelusikallinen ruokasoodaa 1 dl kylmää vettä ja juo tuo määrä aamulla tyhjään vatsaan. Kun sooda kohtaa riittävän hyvällä tasolla oleva suolahapon vatsalaukussa, syntyy kemiallinen reaktio, joka näkyy ja kuuluu röytäyksinä. Mikäli röyhtäykset tulevat välittömästi ja voimakkaina tuon veden ja soodan nauttimisen jälkeen, on sinulla vatsassa todennäköisesti hapot kunnossa. Mikäli röytäyksiä ei synny tai ne tulevat heikkoina ja useamman minuutin jälkeen, on sinulla todennäköisesti liian heikot hapot vatsalaukussasi.
Miten asia korjataan?

Enaxium
- kesän pelastaja

Vatsavaivaisten palastaja on Enaxium valmiste, joka sisältää suolahapon lisäksi 10 vahvaa, ravintoa pilkkovaa entsyymiä. Enaxiumin entsyymit pikkovat ruoan rasvoja rasvahapoiksi ja proteiineja aminohapoiksi. Vain hyvin pilkotun ravinnon avulla elimstömme hoitaa ja korjaa itseään.

Kun haluat, että vatsasikin voi hyvin ja hymyilee sinulle - tilaa Enaxium
TÄSTÄ

Nivelpakettien käyttäjien kommentit ovat olleet erinomaisia

Nivelpaketti 1 ja 2 ovat kehitetty käyttäjien tarpeita varten. Nivelvalmisteiden ostajat haluavat vastinetta rahoilleen ja ilman pysyvää näyttöä ei synny pitkäaikaisia asiakassuhteita. Q Medin nivelpakettien tuotteet sisältävät riittävän määrän vaikuttavia ainesosia ja myös niiden laatu on korkea.

Valmisteiden jatkuva käyttö takaa parhaimmat tulokset.

Nivelten kunnon heikkeneminen tapahtuu vuosien saatossa, pikkuhiljaa pahentuen. Kun Q Medin nivelpaketit otetaan käyttöön, on hyvä antaa nivelpintojen vahvistumiselle riittävästi aikaa. 3-6 kuukauden käyttö antaa hyvän näytön siitä, onko tuotteiden käytöstä riittävästi hyötyä. Mikäli useamman kuukauden säännöllinen käyttö ei vaikuta koettuihin niveloireiden lievittymiseen, on syytä tarkistuttaa esim. mahdolliset kuormitusvirheet.

Nivelkuntoutukseen vihkiytyneet terapeutit osaavat arvioida, mitkä asiat pitää olla toisin, jotta haluttu tulos nivelkuntoutuksessa saavutettaisiin.

Liike on lääke

Nivelrustoon ei ole verenkiertoa, joten kuntoutuksessa on Q Medin nivelpakettien  lisäksi tehtävä liikuntaharjoitteita. Fysioterapeuttien ohjauksessa on turvallista aloittaa nivelten liikuttelu ja pikku hiljaa lisääntyvä kuormituksen nosto. Ilman liikettä ei ravinto kulkeudu nivelrustoon asti eikä kuntoutumista tapahdu tai se on heikkoa ja hidasta.

Jalkojen virheasennot tulee myös tarkistuttaa alan ammattilaisilla, sillä usein polven ja lonkan nivelvaivoissa sekä alaselän jumeissa ja muissa oireissa on kyse jalkojen sisäänpäin kiertymisestä.

Jalkojen virheasento aiheuttaa jopa alaselkään ja pitkittyessään ylös hartiaseutuun asti turhaa jännitystä ja jumiutumista. 

Q Medin nivelpaketti 1 sisältää kaikkia tarvittavia ainesosia riittävän suurina annoksina

Esimerkiksi Seralgin sisältää 195 mg asetyyliboswelliinihappoa ja 100.000 yksikköä serratiopepetidaasientsyymiä. Kannattaa lukea netistä, mihin kaikkeen em. aineita on käytetty.

Kun haluat vastaanottaa kevään ja kesän vaivattomasti liikkuen ja liikunnasta nauttien,tilaa Nivelpaketti 1 TÄSTÄ LINKISTÄ.