Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy tästä

As. numero tai tunnus:
  Salasana:

  Unohtuiko tunnus tai salasana?
Yht. € 0.00
Tuotteita: 0
Ostoskori

Mobiili    Mobiili sivusto      Tietokone    Tietokone versio sivusto

  Yleinen hyvinvointi

  Immuniteetti, vastustuskyky

  Nivelpaketit

  Tuki- ja liikuntaelimistö

  Energia ja hormonitoiminta

  Sydän ja verenkierto

  Painonhallinta, aineenvaihdunta

  Päänahan ja hiusten terveys sekä hyvinvointi

  Pulsoivat magneettihoitolaitteet

  Pääsyliput tilaisuuksiin

  Koulutukset ja kurssit

  


   Laajennettu haku
Powered by:

Qmedi

Katso kevään luennot

Tästä linkistä


Maksutavat

Nivelrikon hoidossa on edistytty huimasti.

Useilla paikkakunnilla on nivelten kuntoutukseen erikoistuneita fysioterapialaitoksia. Kotkassa toimiva Medilife Klinikka on erikoistunut nivelten, välilevyjen ja yleensäkin rustokudoksen kuntoutukseen. Polven ja lonkan nivelrikoissa sekä välilevyjen kuivumisissa (degeneraatio) on käytetty Medilife Klinikoilla kehitettyjä Nivelet ja Selkä kuntoon hoitometodeja, joissa yksi tärkeimmistä tekijöistä onnistuneelle hoidolle on ollut liikunnan, virheellisen kuormituksen poistaminen ja hyvän ravitsemuksen sekä tarvittaessa ravintotehosteiden käyttö.

Nivelrustossa ei ole hermotusta, joten jo pienemmissäkin nivelvaivoissa pitää kääntyä kuntoutusalan ammattilaisten puoleen. Kun esim. polvessa alkaa tuntua kipuilua, niin tilanne vain pahenee, mikäli mikään ei muutu. Ja kun rustokudos on kokonaan poissa, ei kuntoutuskaan välttämättä auta, vaan nivel joudutaan leikkaamaan.

Nivelrustoon ei ole verenkiertoa, joten kuntoutuksessa on tehokkaiden ja toimivien ravintotehosteiden lisäksi tehtävä liikuntaharjoitteita. Fysioterapeuttien ohjauksessa on turvallista aloittaa nivelten liikuttelu ja pikku hiljaa lisääntyvä kuormituksen nosto, sillä liike on tässäkin tapauksessa lääke.

Jalkojen virheasennot tulee myös tarkistuttaa alan ammattilaisilla, sillä usein polven ja lonkan nivelvaivoissa sekä alaselän jumeissa ja muissa oireissa on kyse jalkojen sisäänpäin kiertymisestä.

Jalkojen virheasento aiheuttaa jopa alaselkään ja pitkittyessään ylös hartiaseutuun asti turhaa jännitystä ja jumiutumista. 

Q Medin nivelpaketti 1 sisältää kaikkia tarvittavia ainesosia riittävän suurina annoksina

Esimerkiksi Seralgin sisältää 195 mg asetyyliboswelliinihappoa ja 100.000 yksikköä serratiopepetidaasientsyymiä. Kannattaa lukea netistä, mihin kaikkeen em. aineita on käytetty.

Kun haluat vastaanottaa kevään ja kesän vaivattomasti liikkuen ja liikunnasta nauttien,tilaa Nivelpaketti 1 TÄSTÄ LINKISTÄ.