Tule mukaan ja hyödy
kanta-asiakkaan eduista:
Rekisteröidy tästä

Tunnus
  Salasana

  Unohtuiko tunnus tai salasana?

 Yht. € 0.00
 Tuotteita: 0
Näytä ostoskori

Mobiili    Mobiili sivusto      Tabletti    Tabletti sivusto

  Yleinen hyvinvointi

  Vitamiinit

  Kylmä- ja lämpöpakkaukset

  Immuniteetti, vastustuskyky

  Teippaukseen

  Nivelpaketit

  Tuki- ja liikuntaelimistö

  Energia ja hormonitoiminta

  Sydän ja verenkierto

  Painonhallinta, aineenvaihdunta

  Päänahan ja hiusten terveys sekä hyvinvointi

  Pulsoivat magneettihoitolaitteet

  Kirjat

  Pääsyliput tilaisuuksiin

  TUOTE- JA LIPPUTARJOUKSET TÄÄLTÄ

  Koulutukset ja kurssit

  


   Laajennettu haku

Ohjeet  OHJEET

Grillikauden pelastaja - Enaxium

Sulattaa ja pilkkoo ruokaa suolahappolisän ja 10 eri entsyymin voimin. Kokeile sinäkin, miltä grillikausi tuntuu ilman ähkyä ja vatsavaivoja. Nyt 20% alennuksella.


TILAA ENAXIUMISI TÄSTÄ


Maksutavat

Kun metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt. Mustikoita ja kanttarelleja. Ne pitää kerätä talteen. Mikäli nivelissä on vaivaa, eikä metsään meno kiinnosta, ota käyttöösi Nivelpaketti 1 tai 2.

Suuri määrä nivelvaivaisia on kuluvan kesän aikana ottanut käyttöönsä nivelpakettimme. Hekin ovat huomanneet, kuinka mukavaa liikkua kivutta. Tee sinäkin samoin.

Mikäli vielä 3 kuukauden säännöllisen käytön jälkeen et tunne saaneesi riittävästi  apua, ota yhteyttä nivelkuntoutukseen erikoistuneisiin hoito- ja kuntoutuslaitoksiin. Nivelrikon, selkävaivojen sekä muiden nivelongelmien kuntoutuksen erikoisosaamista on nyt saatavilla seuraavilla paikkakunnilla.

Kotkassa (Medilife Klinikka), Kouvolassa (Aktiivikuntoutus sekä Kouvolan Hieronta-Akatemia), Mikkelissä (Mikkelin Kuntopalvelu), Seinäjoella (FysioKetelä), Lappeenrannassa (FysioEskola), Raumalla (Rauman Fysioteam), Savonlinnassa (Savonlinnan Fysioterapia), Sastamalassa (Alfafysio) ja Keravalla (Keravan Selkäpiste).

Nivelet kuntoon - metodilla on saavutettu todella merkittäviä tuloksia nivelvaivaisten hoidossa. Jo sovittuja leikkauksia perutaan ja menetetty liikuntakyky on palautunut. Metsässä liikkumisesta on tullut mahdollista sekä mukavaa.

Nivelvaivojen aiheuttajana sinulla voi olla kuormitusvirheitä tai rakenteellisia muutoksia, jotka ovat hyvä todeta ja korjata. Myös vatsan ja suoliston huono kunto voivat olla niveltulehdusta ylläpitävinä tekijöinä. Edellä mainitut ammattilaiset ovat silloin apunasi.

Nyt saat nivelpaketin tilauksen yhteydessä pimenevien iltojen varalle kätevän lampun. Tarjous on voimassa elokuun. Voit tilata sen tästä: Nivelpaketti 1

Nivelpaketti 2 on tarkoitettu sinulle, jolla on D vitamiinitaso mitattu ja se on hyvällä tasolla (yli 130 nmol/l). Mikäli koet olevasi muuten hyvässä vireessä, niin voit tilata Nivelpaketin 2 tästä: Nivelpaketti 2


.