Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy tästä

As. numero tai tunnus:
  Salasana:

  Unohtuiko tunnus tai salasana?
Yht. € 0.00
Tuotteita: 0
Ostoskori

Mobiili    Mobiili sivusto        Tabletti    Tabletti sivusto

  Yleinen hyvinvointi

  Kasvomaskit

  Immuniteetti, vastustuskyky

  Nivelpaketit

  Tuki- ja liikuntaelimistö

  Energia ja hormonitoiminta

  Sydän ja verenkierto

  Painonhallinta, aineenvaihdunta

  Päänahan ja hiusten terveys sekä hyvinvointi

  Pulsoivat magneettihoitolaitteet

  ERIKOISTARJOUKSET TÄÄLTÄ

  Koulutukset ja kurssit

  


   Laajennettu haku
Powered by:

Qmedi

Katso tulevat tapahtumat

Tästä linkistä


Maksutavat
Kohta pitää mennä metsään, siellä on luonnon omia aarteita.

Miten on, kestääkö nivelesi?

Nivelkuntoutuksessa on saatu lisää upeita tuloksia.

Kysy tuloksista Nivelet Kuntoon metodin osaavilta fysioterapialaitoksista tai muilta asiaan perehtyneiltä ammattilaisilta.

Huikeita tuloksia on  on saatu mm. Medilife Klinikalla Kotkassa sekä Kouvolassa ja yhtenä tärkeimpänä työkaluna on ollut heidän käyttämänsä Nivelpaketti 1 ravintotehosteet muun kuntoutustoiminnan ohella. Me tiedämme valmisteiden toimivan, mutta silti tulee joillekin kokemuksia, ettei Nivelpaketti 1 tai Nivelpaketti 2 vaikuttavuus tunnu riittävän. Kun on käyttänyt Nivelpaketti 1 säännölliseti 2-3 kuukauden ajan, eikä ole tullut haluttua tulosta, voi syynä olla esim. jalkojen virheasento, jossa polvi-, nilkka- ja lonkkanivelet joutuvat toimimaan väärässä asennossa ja kuntoutettavaan niveleen kohdistuu koko ajan liikaa ärsytystä.

Jalkojen virheasennon huomioiminen ja korjaaminen on hyvän kuntoutumistuloksen kannalta tärkeää.
Esim. auton renkaiden aurauskulmien väärä asento aiheuttaa käytössä laakereille ja auton nivelille ylimääräistä kuormaa aiheuttaen nivelten ja laakereiden rikkoontumisen. Aurauskulmien säätö on kuin virheasentojen korjaamista jaloissa.

Hakeudu tarvittaessa nivelkuntoutuksen ammattilaisten tykö. Varmista, että heillä on asianmukainen, Suomen Funktionaalisen Lääketieteen Akatemian järjestämä Nivelet Kuntoon - koulutus sekä mahdollisuus tehdä kiilakorjattavia ja kuntouttavia erityispohjallisia, joilla muutetaan sinunkin aurauskulmat oikeaan asentoon.

Kotkassa ja Kouvolassa Medilife Klinikat, Vantaalla ja Helsingissä Medilifen sivutoimipisteet, Lappeenrannassa Fysio-Eskola, Keravan Selkäpiste Keravalla, Savonlinnassa Fysiokulma ja Sastamalassa Alfa Fysio. Seinäjoella Fysio Ketelä ja Tornio - Haaparanta alueella Fysiotek.

Tilaa Nivelpakettisi
TÄSTÄ